Известие

Collapse
No announcement yet.

лампата на ръчната ми примигва?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Абе четете по-внимателно на човека му свети лампата за ръчната не за дефектирала спирачна система. Човека пита защото има проблем не да разтяга някаква тема .А на отговора няма нищо страшно няма проблеми и мойта ги прави тия работи най вероятно се получава от копчето за ръчната (вътре при зъбите).Не активира ръчната ако това те притеснява.дано съм помогнал.
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
    Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
    Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

А относно лагера се проверява като се дигне колелота и се завърта
      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark to 2.0Twin Spark
      Alfa Romeo 146 1.6 Twin Spark for fun
      Alfa Romeo 146 2.0 TI R.I.P

Comment

1. Ръчната ти е много натегната и трябва дя я освободят да хваща на третия зъб. Иначе при мен така я направиха веднъж, че ми вдигна разхода на гориво чак.
        2. При спукан спирачен маркуч - това е най- евтиният вариант изпуска спирачна течност и трябва да си смениш , за препоръчване и двата. Рано или късно ще ти се наложи да го правиш.
        3. Всички останали случаи ........
        146 1.6 TS 01.97

Comment

Извинявам се предварително на колегата че ще му ползвам темата, ама да питам....
          При мен са нови накладките, а ръчната неиска да блокитра гумите отзад ?! Е да... хваща ама ... не е като да влачи гумите...
          Дзверих се отдолу, ама невидях да се натяга от някъде ?! Някакви идей някой ще даде ли ?
          При 156-цата, при почти напъно износени накладки отзад, гумите блокираха на 2-рия зъб, и лоста си беше много мек. А тук като начало е и твърд, и напълно опъната ръчна нехваща напълно ?!
          Благодаря предварително
          http://luchi.bg/ Парапети

Comment

Виж под лоста за ръчната дали има една "гайка" за натягане,дърпаш го леко и гледаш отдолу,поне при моята е така
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от traiko_89
              Абе четете по-внимателно на човека му свети лампата за ръчната не за дефектирала спирачна система. Човека пита защото има проблем не да разтяга някаква тема .А на отговора няма нищо страшно няма проблеми и мойта ги прави тия работи най вероятно се получава от копчето за ръчната (вътре при зъбите).Не активира ръчната ако това те притеснява.дано съм помогнал.
              Я кажи, коя е тая лампа за "дефектирала спирачна система"!?
              146 1.6 Boxer '96

Comment

Първоначално публикувано от traiko_89
                И аз го имах сащия проблем, на 1 -2 при провече обороти .... Просто ми се бяха позахабили накладките, долях спирачна течност и всичко си дойде на място.
                '97 Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Колега досипи спирачна течност и следи откъде ти тече....Това ти е индикатора за спирачна течност не само за ръчната.....Досипи и провери!

Comment

Колега видя ли,те4носта на спира4ки те а?6тот на мен ми премигва като когато няма!!!

145 Qv
                    145 boxer 1.3
                    sigpic145 Qv

Comment

кат гледам въпросът е от 2007г а отговорът от сега,ако е чакал човечеца до сега сигурно бая се е изтормозил.

Comment

Working...
                      X